Udmsmykning af Snejbjerg Skole

Snejbjerg Skole

   
   
Den nybyggede skole i Snejbjerg er med 42 værker i mange forskellige størrelser og udtryk og hovedværket "Skolen" på 23,5 meter - det største projekt jeg har lavet i 2018. 
 
 
"Skolen" under udarbejdelse i mit værksted. Værket er malet på transperante plader, så lyset bliver en aktiv medskaber af værket.
 
 
Værket er blevet monteret i vinduespartiet og skaber på den måde liv og fortællinger i skolens bibliotek
 
 
Værket "Taking Care" er det næststørste værk i projeket. Det er et 5 meter høj værk, der samler energierne fra mange af de andre mindre værker i min narative projekt om de grønne hunde (Green Dog Revolution).  
 
 
For at undgå, at blindrammen skulle vride sig og lave ulykker, byggede jeg den op af mindre stykker fyr, der blev limet og skruet sammen.
 
 
 
Værket blev malet sidelæns, da vejret var dårligt det meste af foråret og jeg kun har omkring 4,2 meter til loftet i værkstedet. 
 
 
 
Mindre medlemmer af Green Dog Revolution udgør en del af fællesskabet i skolens aula og fortsætter ned i indskolingen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13 medlemmer af "MyOdd Family" er også blevet en del af den nye skoles udsmykning. Og hvem er de egentlig de lidt underfundige familiemedlemmer? Hvad har de oplevet? Hvilke historier har skabt dem? Det kommer der mange bud på, når de sparker lidt til ens fantasi og forestillingsevne...
 
 
 
På mellemtrinet er hovedværket blev "Fortællingen om Ulven" på 300x180 cm. Selvom maleriet er temmelig stort, ser det næsten lille ud på den høj væg i garderoben.
 
 
 
 
 
I udskolingen er flere af mine "Rockfaces" flyttet ind. (Du kan læse mere om dem under udtryk) - De fleste medlemmer i serien er 142x200 cm 
 
 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar